Om selskapet

Loading...

Her er vi på en av verdens største sykkelmesser i Belgia 2017. Det er viktig å ha en dialog med sykkelprodusentene og oppdatere seg på trender og nyheter.

VÅR HISTORIE

For noen år siden, på ferie, så vi en sykkel som fikk oss til å smile og gjorde oss litt lykkeligere. Vi så en sykkel med en boks foran og to små barn satt i. Da vi så nærmere, så vi at den hadde elektrisk motor og den virket veldig lett å sykle på. Ungene så veldig glade ut og det samme gjorde sjåføren, der de seilte nedover gaten blant butikker og kafeer i den lille landsbyen vi var i. Vi bestemte oss for å bestille en bra sykkel da vi kom hjem, men ble overrasket da prisen var et sted mellom 40 og 50.000 kr!
Etter mye søk og utforsking fant vi en leverandør vi likte, og den var rimelig i pris. De første syklene ble bestilt!
Vi oppdaget fort da at flere av modellene ikke taklet det nordiske klimaet med mye regn, frost, snø og dugg. Vi fant til slutt en fabrikken som var villig til å gjøre de nødvendige tilpasningene i forhold til det nordiske klimaet. Vi skjønte også viktigheten av å yte god service gjennom eget verksted og delelager, og være behjelpelig med service der du bor. Nå har vi en sykkel vi er stolte av og kundene våre er glade og fornøyde. Resten er historie!
Velkommen til BullaBike.no